ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ''ROMFAIA.GR: 

ROMFEA.GR | Στο πλευρό της Γαλλίας βρέθηκαν σήμερα και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θρησκειών της Αλβανίας, παρουσία του και του Πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα.
Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr δημοσιεύει βίντεο στο οποίο ο Επίσκοπος Κρούγιας κ. Αντώνιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, διασχίζει το κέντρο του Παρισιού πιασμένος εγκαζέ με τους εκπρόσωπους των άλλων θρησκειών ης Αλβανίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι τον θρησκειών της Αλβανίας καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες Γάλλους, την ώρα που περπατούσαν μαζί και εκδήλωναν με τον τρόπο αυτό την συμπαράστασή τους στη Γαλλία.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΦΙΛΕΝΩΤΙΚΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ  ΧΑΜΕΝΗΣ «ΑΓΑΠΗΣ» ΚΑΙ «ΕΝΟΤΗΤΟΣ»:

«Εντολή Κυρίου η ενότητα μεταξύ των ανθρώπων και η ενότητα μαζί Του... Αξίζει να προσπαθήσουμε».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ EKΠΛΗΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΝΩΤΙΚΩΝ - ΦΙΛΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙ΄ ΑΥΤΟ!

ΟΝΤΩΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! 

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ''ΑΓΑΠΗ'' ΚΑΙ ''ΕΝΟΤΗΤΑ'' ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ''ΣΛΟΓΚΑΝ'' ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΕΒΑΙΩΣ! 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ''ΑΛΗΘΕΙΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ'' ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!

ΤΗΝ «ΑΓΑΠΗ» ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top