Για να αναπνέουν οι πιστοί όσο το λιγότερο τοξικές ουσίες,αλλά και για να αποφύγει το μαύρισμα των αγιογραφιών του ναού, ο ιερέας Νταν Ντραγκάν από την Ρουμανία παρήγγειλε σ'έναν νεαρό,παθιασμένο με τα ηλεκρονικά,το πρώτο ηλεκτρονικό θυμιατό!Θαυμάστε το!










πηγή/Απόδοση στα ελληνικά proskynitis.blogspot

1 comments:

  1. Εντάξει, ηλεκτρονικό το θυμιατό προς αποφυγή εισπνοής τοξικών ουσιών - σε λίγο θα ενοχοποιήσουν και τον καπνό εκ του θυμιάματος για καρκίνο ή κάτι άλλο - τί γίνεται όμως με το θυμίαμα ; Δεν πρέπει να κάνουν κάτι, σαν αυτό που έγινε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ; Το βλέπω πολύ πιθανό. Πρέπει να είναι κι αυτό απαλλαγμένο από καρκινογόνες, ή αλλεργιογόνες προσμίξεις. Που μαυρίζουν τις αγιογραφίες - μπορεί και τους πνεύμονες. Οπότε, τί γίνεται ;

    Αυτό θα μας το ανακοινώσουν σε λίγο οι οικολόγοι. Το θυμίαμα θα βγαίνει από γενετικά μεταλλαγμένη εύοσμη ατοξική πρώτη ύλη ! Μην εκπλήττεστε, μείνετε συντονισμένοι και σε λίγο θα μάθετε τα νέα.

    Υστερόγραφο 1
    Νεωκόρος επί έτη ο οποίος σε προχωρημένη ηλικία έπαθε ήπια χρόνια βρογχοπνευμονοπάθεια απέδιδε το νόσημα στο ότι άναβε με καρβουνάκι το θυμιατό. Δεν ήταν καπνιστής. Πέθανε από καρκίνο άλλης αιτιολογίας και όχι από την πνευμονοπάθεια

    Υστερόγραφο 2
    Μοναχός καπνιστής ρωτήθηκε από πιστό (γιατρό) γιατί έχει ενδώσει στο πάθος του καπνού. Κι εκείνος απάντησε : Κάθε φορά που εισπνέω και εκπνέω τον καπνό ψέλνω το “Κατευθυνθήτω ἡ προσευχή μου ὡς θυμίαμα ἐνώπιόν σου” . Προφάσεις εν αμαρτίαις, θα μου πείτε, και θα συμφωνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top