Ιερ. 8,16-17: ''ἐκ Δὰν ἀκουσόμεθα φωνὴν ὀξύτητος ἵππων αὐτοῦ, ἀπὸ φωνῆς χρεμετισμοῦ ἱππασίας ἵππων αὐτοῦ ἐσείσθη πᾶσα ἡ γῆ· καὶ ἥξει καὶ καταφάγεται τὴν γῆν καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, πόλιν καὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐν αὐτῇ. 
διότι ἰδοὺ ἐγὼ ἐξαποστέλλω εἰς ὑμᾶς ὄφεις θανατοῦντας, οἷς οὐκ ἔστιν ἐπᾷσαι, καὶ δήξονται ὑμᾶς''.

Δευτ. 33,22: ''καὶ τῷ Δὰν εἶπε· Δὰν σκύμνος λέοντος καὶ ἐκπηδήσεται ἐκ τοῦ Βασάν''.

Α Πε. 5,8: ''νήψατε, γρηγορήσατε· ὁ ἀντίδικος ὑμῶν διάβολος ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ''. 
 
Γεν. 49,17: ''καὶ γενηθήτω Δὰν ὄφις ἐφ᾿ ὁδοῦ, ἐγκαθήμενος ἐπὶ τρίβου, δάκνων πτέρναν ἵππου, καὶ πεσεῖται ὁ ἱππεὺς εἰς τὰ ὀπίσω''

Γεν. 3,15: ''καὶ ἔχθραν θήσω ἀνὰ μέσον σοῦ καὶ ἀνὰ μέσον τῆς γυναικὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σπέρματός σου καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σπέρματος αὐτῆς· αὐτός σου τηρήσει κεφαλήν, καὶ σὺ τηρήσεις αὐτοῦ πτέρναν''. 

«διότι όπως ο Χριστός θα κατάγεται εκ της φυλής του Ιούδα, έτσι και ο Αντίχριστος θα κατάγεται απο την φυλή του Δάν» (ΑΓ. ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ, ΒΕΠΕΣ 6.201)


O Αντίχριστος, σύμφωνα με τις προφητείες θα είναι γόνος και απόγονος της φυλής του Δαν. Η δε φυλή του Δαν λέγουν ότι έφυγε από το Ισραήλ και πήγε προς τα μέρη της Περσίας και αργότερα εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη και δι᾽ αυτό λέγουν ότι η Δανία δημιουργήθηκε από απογόνους της φυλής του Δαν. Εδώ ας μην ξεχνούμε ότι όλες οι βασιλικές οικογένειες συνήθως έχουν καταγωγή από τη Δανία.

Ο χρόνος και ο καιρός θα δείξει...


NEA EIΔΗΣΗ 23/5/2015


Η Δανία γίνεται η πρώτη χώρα στην ΕΕ που απαγορεύει τις συναλλαγές με μετρητά. Θα επιτρέπονται οι συναλλαγές μόνο με κάρτες!
Το μέτρο ψηφίστηκε απο το κοινοβούλιο της χώρας και αναμένεται να ισχύσει απο την πρώτη Ιανουαρίου του 2016.
Απο αυτή την ημερομηνία οι καταστηματάρχες θα μπορούν να αρνούνται σε πελάτες τους να πληρώνουν με μετρητά. Κυρίως βενζινάδικα, εστιατόρια, οδοντίατροι και εμπορικά καταστήματα που μέχρι τώρα δέχονταν μετρητά.
Η δικαιολογία για την επιβολή αυτού του μέτρου ήταν ότι οι έμποροι ξόδευαν μια περιουσία σε συστήματα ασφαλείας και επιτήρησης των καταστημάτων τους, όπως και ελέγχου των μετρητών ενώ έχαναν χρόνο με το να δίνουν ρέστα!

ΠΗΓΗ: http://katohika.gr/telos-ta-metrita-mono-me-kartes.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top