151013_1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το Σαββάτο 10 Οκτωβρίου, παρουσία του γνωστού για τα οικουμενιστικά και φιλοπαπικά του φρονήματα, μητροπολίτη Αυστρίας, (η ενθρόνιση του έγινε σε… ρωμαιοκαθολικό ναό!!!), έγινε η πρώτη επίσημη προβολή του υπό ίδρυση νέου μοναστηρίου στην Αυστρία, ενώ έγινε η κούρα του πατρός Παισίου από την Ιερά Μονή του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος ηγούμενος του μοναστηριού. Το μοναστήρι αυτό έχει πάρει την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και… του Πάπα Φραγκίσκου και του Πάπα Βενέδικτου!!!
Την επομένη Κυριακή ο Σεβασμιότατος τέλεσε την θεία Λειτουργία στην Βιέννη, στην οποία συλλειτούργησαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσένιου του Καππαδόκου Χαλκιδικής, Ιερομόναχος Θεόκλητος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Νικολιτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Λάπιν, ο Ιερομόναχος Παΐσιος, ο Ιερομόναχος Συνέσιος και ο Αρχιδιάκονος π Αθανάσιος με την παρουσία πολλών πιστών.
Όλα αυτά πολύ καλά, έξοχα και ωραία! Όμως…
Το μοναστήρι αυτό στην Αυστρία είναι οικουμενιστικό και προωθεί με τις ευλογιές του προκαθήμενου του Φαναρίου και του Πάπα την περαιτέρω ένωση των σχέσεων Ορθοδοξίας με τους Παπικούς.
Τώρα εξηγείται η αδικαιολόγητη για πολλούς στενή σχέση της μονής του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής με το Φανάρι.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Από την μια βγάζουμε «μαχητικά» περιοδικά, (Παρακαταθήκη), για να καταπολεμήσουμε υποτίθεται τον Οικουμενισμό και από την άλλη τρέχουμε πρώτοι πρώτοι, (στο μνημόσυνο του Οσίου Παϊσίου στην Σουρωτή), να φιλήσουμε το χέρι και να πάρουμε ευλογία από τον προκαθήμενο του Φαναρίου και πρωτοπόρου στην κίνηση υπέρ του οικουμενισμού.
Και τώρα πρωτοστατούμε στην ίδρυση και στελέχωση του πρώτου Οικουμενιστικού μοναστηρίου στην Αυστρία.
Με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε τι να πούμε εμείς οι απλοί
πιστοί ;
Φτάνει πια η υποκρισια!

Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Μετά την δημοσίευση του άρθρου μου για την πρώτη οικουμενιστική μονή της Αυστρίας που δημιουργείται με τις ευλογιές της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσένιου Χαλκιδικής, κάποιοι ευλαβείς Ορθόδοξοι πιστοί από την Γερμανία μου έστειλαν ένα βίντεο για να καταδειχτεί με τον πιο σαφή τρόπο το οικουμενιστικό θρησκευτικό «ποιον» του μητροπολίτη Αυστρίας, όπως το εκφώνησε και η Αυστριακή τηλεπαρουσιάστρια,  αυτού που ευλόγησε την ίδρυση της μονής.

φοτο1

Αλλά εκείνο που σκανδάλισε περισσότερο τους Ορθοδόξους της Γερμανίας, είναι οι φωτογραφίες που μου έστειλαν από τις οικουμενιστικές δραστηριότητες του πάτερ Παΐσίου, που χειροτονήθηκε και ηγούμενος της Οικουμενιστικής μονής, με την παράκληση να αναρτηθούν.




φοτο2



Συγχαρητήρια!


φοτο3


Ειλικρινά λυπούμαστε για το «κατάντημα» όλων αυτών που υποτίθεται ότι είναι Ποιμένες της Ορθοδοξίας και φύλακες των ιερών παρακαταθηκών μας.


φοτο4


Σας παραδίδω το βίντεο και τις φωτογραφίες και ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους πιστούς Ορθοδόξους από την Γερμανία που έσπευσαν αμέσως να ξεσκεπάσουν για άλλη μια φορά οικουμενιστικές παρεκτροπές.
Ο Οικουμενισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Με αυτόν τον τρόπο αγαπητοί Άγιοι Πατέρες του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, κάνετε ιερό έργο ;
«Κάπου» έχουμε ξεφύγει όλοι μας!





ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top