Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όταν ένα συνάνθρωπος σου πάσχει και σου ζητά βοήθεια, έχεις υποχρέωση να τον βοηθήσεις. Όταν κάποιος διεκδικεί τον αυτοπροσδιορισμό της ταυτότητας του, έχει το δικαίωμα να τον διεκδικήσει. Όταν όμως όλα αυτά έχουν μαζικό, ομαδικό χαρακτήρα, δηλαδή υπεισέρχονται στον χώρο της πολιτικής, των διεθνών σχέσεων και στην προκείμενη περίπτωση των προσφύγων άπτονται ζητημάτων επιβίωσης μας σαν έθνος και σαν λαός, τότε τα πράγματα πρέπει να τα δούμε με ανοιχτά μάτια και όχι με τις τσίμπλες της «προοδευτικής» αγαπητικής ηλιθιότητας.
Αυτές τις μέρες έχουμε κατακλυστεί από τα ΜΜΕ της εξολόθρευσης του Ελληνισμού με ώρες ατέλειωτες επενδυμένες με δακρύβρεκτη μουσική αφιερωμένες στην συμπόνια προς τους πρόσφυγες, οι οποίοι έφυγαν κυνηγημένοι από ένα φρικτό πόλεμο που τον προκάλεσαν αυτοί που σήμερα δεν τους θέλουν στο έδαφος τους, πλήρωσαν αδρά τους Τούρκους δουλέμπορους για να έρθουν στην Ελλάδα και πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν τα τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.
Ακόμα και οι ιεράρχες που διακρίθηκαν όλα αυτά τα χρόνια για την σιωπή τους στα δεινά που επέφερε η μνημονιακή κατοχή της χώρας, τώρα έσπευσαν συνοδεία της τηλεοπτικής κάμερας να τους βοηθήσουν και κάποιοι δεν δίστασαν να τους αποκαλέσουν και… καλούς χριστιανούς ενώ αυτοί αρνήθηκαν να δεχτούν σάντουιτς με χοιρινό κρέας που τους πρόσφεραν.
Ποιος θυμάται, ή ποιος θυμήθηκε ότι δίπλα σε όλους αυτούς τους απρόσκλητους εισερχομένους, υπάρχει ένας γηγενής λαός που δεν έχει ούτε δουλειά, ούτε χρήματα για το ηλεκτρικό, ούτε ιατρική περίθαλψη, ούτε σχολειά για τα παιδιά του. Θα μου πείτε, μα αυτά είναι ευκόλως παραλειπόμενα.
Ευκόλως παραλειπόμενα για ένα λαό που βομβαρδίζεται καθημερινά από την προπαγάνδα της προοδευτικής αγαπητικής ηλιθιότητας. Ευκόλως παραλειπόμενα για ένα λαό που χάριν της αγαπητηκής του διάθεσης, παραχωρεί τον εθνικό του χώρο στους απέναντι που τρίβουν τα χέρια τους καθώς στις τόσες δυσκολίες που έχουν βλέπουν μοναδικό φως από την δική μας πλευρά και ετοιμάζονται για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της χώρας μας.
Σήμερα το να είσαι ενημερωμένος είναι δύσκολο προσόν γιατί σε πνίγουν οι καλοθελητές της παραπλάνησης. Το να είσαι όμως συνειδητοποιημένος άνθρωπος, είναι απαραίτητο στοιχείο για την επιβίωση σου εκτός,  αν αποφάσισες να αυτοκτονήσεις.
Δημιουργούμε ένα «ηφαίστειο» μέσα στην καρδιά αυτής της ταλαιπωρημένης χώρας και αύριο αυτό το ηφαίστειο θα εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες για όλους μας.
Δεν ξέρω αν είμαστε λαός που θέλει να αυτοκτονήσει. Οι επιλογές μας να είμαστε στην ίδια πλευρά με τους θανάσιμους εχθρούς μας και να στεκόμαστε απέναντι σε όσους έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν, δείχνει ακριβώς αυτό το εξωφρενικό, ότι είμαστε με την θέληση μας λαός υπό αφανισμό.
Αλήθεια ποιος το αποδέχεται αυτό ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΠΗΓΗ: ''ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ''



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top