Οι Οικουμενιστές κυριολεκτικά έχουν ''σκυλιάσει'' λόγω της απουσίας των Πατριαρχείων από την δήθεν Μεγάλη Σύνοδο! Πληθώρα άρθρων που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν δια την δήθεν ''ενότητα'' που θέλουν να μας παρουσιάσουν αλλά και την αγάπη τους δια την Ορθοδοξία! Όποιο άρθρο και να δείτε από όσους λυσάνε να γίνη η Σύνοδος, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι (μην πούμε όλοι), δίνουν ρεσιτάλ συμπροσευχών με τους παπικούς! 

Ἐρχονται λοιπόν σήμερα αυτοί να μας διδάξουν Ορθοδοξία!!! Τελευταία μίλησε διδάσκοντας «Ορθοδοξία» ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης ο οποίος εξυμνούσε την γνωστή βασούλα ρύντεν!!! 

Μας διδάσκει επίσης ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος παραπονούμενος δια την δήθεν βλάβη του εαυτού τους όσοι δεν θα συμμετέχουν αλλά και της Ορθοδοξίας!!! όσοι δεν τον θυμάσθε ορίστε: 

Δεν έλειψε εις το να σχολιάσει παραπονούμενος και ο γνωστός Αρχιμανδρίτης της Γερμανίας ο οποίος πρωτοπορεί εις την Οικουμενιστική αναίδεια! Το γνωστό παραμυθάκι περί μίσους προς το Πατριαρχείο και τον Πατριάρχη, η μάλλον όχι παραμυθάκι αλλά υπεκφυγή, κρυβόμενοι ως δειλοί πίσω από τον θεσμό του Οικ. Πατριαρχείου, όπως επίσης κρύβονται και πίσω από την μεγίστη αρετή της αγάπης, χρησιμοποιώντας αυτήν δια να κηρύττουν τα Οικουμενιστικά τους φρονήματα! Βέβαια να μην λησμονήσουμε ότι η «χριστιανική αγάπη» που έχουν, δεν περισσεύει δια όσους διαφωνούν μαζί τους, διότι εξαντλήθηκε εις τους αιρετικούς που συμπροσεύχονται και συναγελάζονται! 

Μην μακρηγορούμε όμως και σας κουράζουμε. Θυμόμαστε τα ειρωνικά τους γνωμικά παλαιότερα, οπότε επειδή είναι αδύνατον να αντιληφθούν την γλώσσα την οποίαν ομιλούμε όσοι διαφωνούμε με αυτούς, η μόνη λύση είναι να ομιλήσουμε εις την γλώσσα την δική τους, οπότε:

«Την ήπιατε; Με τις υγείες σας!» 

Μην μας περάσετε δια υβριστές, είναι γνωμικό που είχε χρησιμοποιήσει ο Αρχιμανδρίτης της Γερμανίας παλαιότερα δια όσους διαφωνούν με τον Πατριάρχη. Του το επιστρέφουμε!

Δυστυχώς αυτά παθαίνουν όσοι λογαριάζουν δίχως τον ξενοδόχο! Το λυπηρό είναι ότι όντως εκτίθεται η Ορθοδοξία, αλλά όχι από τους διαφωνούντες και ενιστάμενους, όπως αυτοί παραπλανητικά παρουσιάζουν, αλλά από όσα ζιζάνια εισέρχονται εις το χωράφι της Εκκλησίας! Ποιά είναι αυτά τα ζιζάνια; Ορίστε: 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top