Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας σάλος σχετικά με τον λεγόμενο ''π. Κλεομένη''. Ξεσηκώθηκε το Ισραηλιτικό συμβούλιο προτείνοντας την ''σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στην δικαιοσύνη'' λόγω ''ακραίας ρητορικής αντισημιτικού μίσους''. Η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη παρέπεμψε το βίντεο με το βανδαλισμό του μνημείου του Ολοκαυτώματος στη δικαιοσύνη. Προχθές οι αναρχικοί έσπασαν όλη την Ερμού και κανένας δεν δικάστηκε, αφήνοντάς τους ελεύθερους, και πειράχτηκαν από τον ''βανδαλισμό'' του μνημείου από τον αδιάφορο  Κλεομένη!!! 

Μάλιστα! 

Το ερώτημα είναι: πως δεν ξεσηκώνεται η Σύνοδος της Επίσημης Εκκλησίας, ή η γενική γραμματέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το απαράδεκτο βίντεο ''ακραίας ρητορικής αντιχριστιανικού μίσους'' του κ. Φριζή που δημοσιεύσαμε εδώ υβρίζοντας και συκοφαντώντας έναν αναγνωρισμένο Άγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας που ονομάζεται Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός;

Μόλις κάνανε τον ''π. Κλεομένη'' διάσημο, και μάλιστα μετά από την δίωξή του θα τον κάνουν και ομολογητή με αποτέλεσμα να πληθύνουν περισσότερο οι υποστηρικτές του! 

Ίσως κάποιος ερωτήσει· συμφωνείτε με τις πράξεις βανδαλισμού του εν λόγω ρασοφόρου; Η απάντηση είναι όχι, αλλά πράξεις βανδαλισμού εξίσου επιτυγχάνονται δια μέσω της γλώσσης, όπως του κ. Φριζή, ο οποίος αποφαίνεται ότι καλώς εδολοφόνησαν οι Εβραίοι τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό! Κατωτέρω λέγει ότι δεν ντρέπονται και καθόλου γι΄ αυτό!!! Πολύ σωστά μας διδάσκει ο ιερός Χρυσόστομος ότι:

«Ἐν χειρί γλώσσης ζωή καί θάνατος». (ΕΠΕ 11, 96-98).

 και πάλιν:

«Οὐδέν γάρ οὕτως ἐπιτήδειον ὄργανον πρός τήν ἀπάτην καί ἀπώλειαν ἡμετέραν ὡς γλῶττα ἀκόλαστος καί στόμα ἀθύρωτον». (ΕΠΕ 30, 534-6). 

Τι έχουν να μας πουν η Σύνοδος της επίσημης Εκκλησίας για τον κ. Φριζή; Τι έχει να μας πει η Γ.Γ. Ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την ''ακραία ρητορική αντιχριστιανικού μίσους'' του κ. Φριζή; Τι έχει να μας πεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το μίσος του κ. Φριζή; Έκλεισε το κανάλι του στο youtube; Αντιμετώπισε την δικαιοσύνη δια την ομολογία δολοφονίας του Αγίου Κοσμά λέγοντας ότι ''καλώς εδολοφονήθη'' και άλλα χειρότερα που αναφέρει....;

Δυστυχώς η υποκρισία αυτής της Χώρας έχει φτάσει στο ζενίθ! Το θετικό των χρόνων που διανύουμε, είναι ότι ''εγγύς ο Κύριος'' και καλά θα κάνουν να το πιστέψουν μερικοί οι οποίοι νομίζουν ότι δια του ψεύδους και της υποκρισίας τους περνούν απαρατήρητοι, νομίζοντας ότι οι Έλληνες κοιμούνται ύπνον βαθύ! Αλλά και έτσι να είναι, δηλαδή να κοιμούνται οι Έλληνες, ο οφθαλμός του Θεού είναι άγρυπνος και παρατηρεί τα πάντα και τους πάντες αλλά και τα ενδότερα της καρδίας.

Όσο δια την Σύνοδο της Επίσημης Εκκλησίας που έσπευσε να απολογηθεί...... για τον ανύπαρκτο και αδιάφορο Κλεομένη....της αφιερώνουμε το εν λόγω άρθρο εδώ.

σ.σ. που είναι τα ιστολόγια τα οποία διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους δια τον «υβρισμό» των αγίων;


ο νοών νοεἰτω!




ΠΗΓΗ EIΔΗΣΕΩΣ-EIKONAΣ: http://www.greek-inews.gr/2017/07/antimetopos-me-ti-dikeosini-o-patir-kleomenis.html

1 comments:


  1. Θα παρακαλούσα πολύ όταν αναφέρεστε στην Κρατική "εκκλησία" της Ελλάδος,

    1ον) η λέξη εκκλησία να μπαίνει πάντα εντός εισαγωγικών και με μικρά γράμματα, ή να αναφέρεται ως αιρετική παρασυναγωγή.

    2ον) αντί για τη λέξη Σύνοδος, να γίνετε χρήση των λέξεων συνέδριο, σύναξη.

    3ον) αντί για τη λέξη Επίσημη, να γίνετε χρήση της λέξης κρατική ή κρατικοδίαιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top