ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ''ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'': ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΝΕΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ (ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ) ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ), ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ  (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΠΑΛ/ΤΩΝ). ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛ/ΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.....







2 comments:


  1. Δύο σχόλια μόνο :

    1)Προσωπικά με του που βλέπω κείμενα του στρεψοδίκου Επιφανίου Θεοδωρόπουλου, του ανθρώπου που έδωσε με τα ψευδο-επιχειρήματά του ζωτικό χώρο στην αίρεση του οικουμενισμού, παθαίνω στομαχικές διαταραχές.

    2)Προφανώς έχετε πιο ανθεκτικό στομάχι από εμένα.

    Έστω λοιπόν ότι το κείμενο που αναρτήσατε έχει κάποια ελάχιστα ψήγματα αλήθειας.

    Ερωτώ :

    Στην Κρήτη ο Βαρθολομαίος και οι συν αυτώ αποκήρυξαν την Εκκλησία και εξήλθαν εξ'αυτής, με την υπογραφή τους ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

    Τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν για να αποκηρύξουν την Εκκλησία και να εξέλθουν εξ'αυτής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο αυτό αφορά τους ακραίους νεοαποτειχισμένους οι οποίοι ακολουθούσαν πιστά (άραγε τώρα τον ακολουθούν;) τον μέγα ''δάσκαλό'' τους π. Επιφάνιο, δια τον οποίον μας είχαν ζαλίσει κάποτε την κεφαλή παραθέτοντας τα τρομερά και αδιάσειστα επιχειρήματά του!

    Ας τα απολαύσουν λοιπόν! Ο π. Επιφάνιος τους απαντάει σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top